RULOU_logo

Kammi en zijn vriendjes

Kammi is een kleine avontuurlijke kamrawenke die graag op onderzoek uit gaat. Ook de andere dieren, die hoofdpersoon zijn in hun verhaaltjes, beleven allemaal avonturen en leren wijze lessen. Ben jij ook al zo enthousiast over het kinderboek met de avonturen van Kammi en zijn vriendjes? Hier kan je aangeven hoeveel boekjes je wilt bestellen. De reguliere prijs in Suriname is SRD 725.

Hoeveel exemplaren wil je bestellen van Kammi en zijn vriendjes? De prijs is nu SRD 725 in Suriname en €18,15 + €7,95 verzendkosten = €26 voor bestellers uit Nederland.

Het totaal bedrag van je bestelling kan je overmaken op het volgende rekeningnummer: SRD 1000313307 op naam van RULOU Online Consultancy NV bij de FINABANK. Betalen via Mope kan op nr +5978930743. Zet duidelijk je naam en het woord Kammi boek in de omschrijving bij je bestelling en mail je betaalbewijs naar ruth@ruthsinkeler.com.

Bestel je vanuit Nederland? Onze partner in print drukt en verzend jouw boek vanuit ons depot. Zo heb jij jouw exemplaar van Kammi zsm in je brievenbus.

Dank voor je bestelling.

Copyright © 2023 Ruth Sinkeler | All rights reserved | Website by BUZZ CLICK N.V.